Berichtgeving betreffende Covid-19 of Corona

Onze praktijk blijft geopend. 

Wel vragen we om het gezonde verstand te laten primeren.

            ​Het dragen van een chirurgisch mondmasker is verplicht.

  • Indien jullie zelf ziek zijn, zieke partner of kinderen in huis hebben of in aanraking gekomen zijn met zieke mensen vragen wij vriendelijk om de gemaakte afspraak te annuleren. Dit voor jullie eigen gezondheid, maar ook voor de gezondheid van onze therapeuten en de andere (kwetsbare) patiënten.
  • Graag willen we ook vragen om bij het binnenkomen EN bij het verlaten van de praktijk de handen grondig te wassen in het toilet.
  • Ons team van therapeuten zal zowel VOOR als NA elke behandeling hun handen grondig wassen en desinfecteren. De behandeltafels, deurklinken en betaalterminal worden ontsmet en er wordt met desinfecteerbare hoezen op de behandeltafels gewerkt, deze worden na iedere behandeling ontsmet.
  • Verder willen we vragen om de tijd die jullie in de wachtzaal spenderen tot een minimum te beperken, tracht zoveel mogelijk alleen aanwezig te zijn op de afspraak. Word je toch vergezeld, dan vragen wij aan de ouders van kinderen of partners/begeleiders van patiënten om niet in de wachtzaal te blijven zitten tijdens de therapiesessie.
  • Alvast bedankt om deze maatregelen in acht te nemen. Zodoende kunnen we de komende weken de praktijk geopend houden en alles vlot laten verlopen.

Samen staan we sterk tegen het Coronavirus!!